Investește în ceea ce crezi!

Dacă subiectele pe care le alegem ți se par relevante, iar stilul nostru nu te agresează, dacă PressOne este o oază de normalitate pentru tine, înseamnă că faci parte dintre acei oameni la care ne gândim în fiecare zi.

Orice donație va fi un semn că munca noastră își atinge scopul. Îți mulțumim!

Termeni și condiții

Preambul:

Acest regulament se aplică și vizitatorilor/donatorilor care nu l-au citit. Prin accesul, navigarea și, în general, folosirea site-ului www.pressone.ro, numit în continuare și „Site” sau „Site-ul”, sunteți de acord cu Termenii și condițiile generale de folosire a acestuia. În plus, prin folosirea metodei de donații online, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos, aplicate exclusiv în cazul donațiilor efectuate online.

1. Cum donez:

a. PressOne Media acceptă donații online. Donațiile prin credit card se fac prin serviciul de procesare plăți online Braintree sau prin serviciul Paypal.

b. Utilizatorul poate selecta valoarea în EUR pe care dorește să o doneze.

c. Prețul tranzacției indicat este prețul net care va fi plătit de utilizator, fără nicio taxă suplimentară.

d. Puteți face o donație online urmând pașii de mai jos:

– Selectați serviciul pe care doriți să-l folosiți și apăsați pe linkul „Donate” sau „Doneaza acum”.

– Introduceți sau alegeți sumă donată dorită.

Selectați tipul de donație dorită: unică/ recurentă

– Introduceți datele dvs. personale.

– Introduceți datele despre credit/debit card;

Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru donația efectuată și vă oferă informațiile relevante pentru această operație. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.

e. Plata cu cardul va apărea pe extrasul de cont cu numele “Fundația PressOne”

2. Metode de plată

Puteți alege dintre următoarele metode de plată: card de credit/debit prin Braintree sau Paypal, transfer bancar/ordin de plată.

Dacă ați selectat card de credit/debit ca metodă de plată, este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru comandă pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.

Braintree acceptă următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro.

Paypal acceptă următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau Mastercard, American Express și Discover.

Folosind ca metodă de plată card-ul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastră va fi procesată imediat.

Pentru comenzi pentru care ați selectat metoda de plată prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar după confirmarea creditării contului, cu suma transferată, introducându-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

3. Confidențialitate

Datele solicitate de către PressOne Media, Braintree sau Paypal vor fi folosite doar în contextul facilitării donațiilor către asociație.

Informațiile obținute de la utilizator nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții, etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau în cazul în care se abuzează în orice fel de website.

Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de PressOne Media., Braintree sau Paypal numai în scopul declarat anterior. Informațiile din formularul de plată vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea donației.

Datele completate de către utilizatori nu vor fi stocate în servele PressOne Media sau Paypal, acestea fiind colectate de către procesatorii de plăți.

4. Dispute și conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat în Site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

Eventualele litigii, divergențe sau pretenții rezultate din sau în legătură cu donațiile efectuate, vor fi soluționate prin negocieri amiabile. Dacă aceste negocieri nu au succes în termen de 10 zile calendaristice de la data la care apare disputa, aceasta va fi soluționată de instanțele competente.

Termenii și condițiile generale de folosire a Site-ului, precum și Termeni și condițiile generale aplicate pentru donații online, sunt acceptate în deplină cunoștință de către utilizator, actul de donație implicând acceptarea imediată și totală a termenilor amintiți.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, utilizatorul își asumă în totalitate aceste riscuri.

5. Dispoziții finale

a. Modalități de primire a donațiilor:

• donații online, direct de pe site-ul www.pressone.ro, prin intermediul serviciului specializat Braintree;

• donații online, direct de pe site-ul www.pressone.ro, prin intermediul serviciului specializat Paypal.

• donații direct în conturile Fundația PressOne, Bancă Transilvania, IBAN RO54 BTRL RONC RT02 4298 9602, Sucursala Cluj-Napoca;

– Sumele colectate, prin metodele prezentate mai sus, vor fi afectate doar de comisioanele bancare. Valoarea comisioanelor poate să difere în funcție de bancă unde se plătește/încasează donația. PressOne Media nu poate oferi informații legate de comisioanele bancare. Pentru aceste informații, va rugăm să va adresați direct instituțiilor bancare.

b. Toti utilizatorii se obligă sa respecte legile in vigoare.

c. Termenii si condițiile prezente pot fi oricând modificate fără preaviz.