Investește în ceea ce crezi!

Dacă subiectele pe care le alegem ți se par relevante, iar stilul nostru nu te agresează, dacă PressOne este o oază de normalitate pentru tine, înseamnă că faci parte dintre acei oameni la care ne gândim în fiecare zi.

Orice donație va fi un semn că munca noastră își atinge scopul. Îți mulțumim!

Politică de confidențialitate

a. Informațiile personale sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune SSL. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți, nici de către PressOne Media, nici de către Braintree. Adresa de e-mail este importantă, deoarece informațiile legate de donație vor fi transmise via e-mail. O adresă de e-mail incorectă încetinește întregul proces de donație. Mai mult de atât, PressOne Media și serviciul de plată nu vor putea să vă contacteze și să va informeze asupra stării donației dumneavoastră.

b. Cât de sigur este pentru mine să plătesc on-line?

Donațiile de pe acest website sunt tranzacționate prin intermediul serviciilor de plăți on-line oferite de Braintree sau Paypal. Riscurile asociate unei plăți on-line sunt:

• Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să între în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite –PayPal garantează securitatea sistemelor sale informatice. Citiți Politica de confidențialitate Paypal pentru mai multe informații despre acest subiect.

• Datele dumneavoastră în cazul plăților prin card bancar (număr de card, data expirării etc.) să între în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. În cazul sistemului „3-D Secure” aplicat de către Braintree pentru plata cu carduri Visa sau Mastercard, nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Braintree, aceastea fiind direct introduce în sistemele Visa sau Mastercard, după caz. În plus, în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul „3-D Secure”, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră , similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citiți Verified by Visa și SecureCode pentru detalii complete legate de sistemul „3-D Secure”.

c. Dacă ați ales metoda de plată „Card credit/debit”, este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Pentru plățile cu carduri de credit/debit, emise sub sigla Visa și Mastercard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro), este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizații, care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate precum cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigură, primul rând, nici o informație de dumneavoastră nu este transferată stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre pe serverele PlatiOnline, aceste date fiind direct introduse sistemele Mastercard. , „3-D Secure” este un sistem de autentificare identității posesorilor de mediu electronic. Procesul de autentificare posesorului se face pe codului de securitate, cunoscut numai de posesor, se desfășoară numai pe serverele Mastercard, după caz. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumpărături donații on-line cu orice emis sub Mastercard, inclusiv cele de debit cele electronice Maestro Electron. acceptate virtuale emise de aceste organizații.

Politică de returnare

Donațiile nu se pot return donatorilor, odată procesată plata.